Inget hopp

Har gått ett tag sedan jag skrev här inne (igen). Ville skriva några ord för att visa att jag inte glömt av bloggen. Saknar bara lusten att skriva just nu, kanske får mer lust (ork) att skriva under min semester som drar igång om några veckor.
 
Sist jag skrev var strax efter vårt första IVF försök. Som en del av er säkert kommer ihåg fick vi inte ens ett ägg tillbaka att sätta in. Inför fösöket hade jag verkligen försökt att inte ha för stora förhoppningar. Men ju längre försöket pågick desto mer hopp fick jag. Hade väldigt många äggblåsor vilket gjorde hoppet ännu starkare. Trots många äggblåsor blev det "bara" sju ägg varav två befruktades och båda var sjuka. Efter det försöket försvann precis allt hopp om att bli gravid. Jag tror inte längre att vi kommer att lyckas med vare sig IVF eller bli gravida själva. Jag vet att IVF 1 oftast räknas som en testomgång och så vidare. Men på det sättet försöket slutade kände jag att jag kan inte gå runt och tänka att jag kommer bli gravid genom IVF. Skulle jag har lika stora förhoppningar igen skulle det innebära att jag skulle bryta ihop totalt och kanske inte resa på på flera månader eller år. Missförstå mig rätt men jag känner att det är bättre att gå in med noll förhoppningar och eventuellt bli positiv överraskad istället. Känner jag mig själv rätt kommer jag antagligen att få nytt hopp när nästa försök drar igång men då är jag iallafall mer inställd på att det kanske inte ens leder till någon insättning.
 
Vi har fått en tidsplan för nästa försök, om inget speciellt händer kommer jag att börja med Provera den siste juli och nässpray i mitten av augusti. Har blivit lite strul för mig då min gynekolog slutar och jag måste åka till en i en annan stad, en timme bort -endast för att göra ett ultraljud som tar fem minuter (om ens det). Bor ändå i en hyfsat stor stad men finns ingen gynekolog med kunskap kring IVF här. Menmen, får helt enkelt göra det bästa av situationen och som tur är blir det nog bara vid ett tillfälle jag måste åka till den andra staden.
 
Häromdagen hände en tråkig sak, min dator gick sönder. Jag lyckades rädda mina foton. Men alla bloggar jag hade sparat som favoriter försvann. Var många bloggar jag följde, både tjejer som fortfarande kämpar, tjejer som är gravida och tjejer som fått barn (genom IVF). Har hittat några av bloggarna igen men några kan jag inte hitta och det känns jättetråkigt.                                            
RSS 2.0