Spruta nummer 2

Spruta nummer 2 som jag tog igår kväll gjorde inte lika ont som den första. Det började svida när jag höll på att trycka in vätskan men höll inte i sig speciellt länke. Fick ett tips om att använda en isbit där jag ska injicera, då risken för blåmärke inte är lika stor. Och igår slapp jag blåmärke =) Det går bra med sprutorna, det enda som är jobbigt är att jag blir nervös när jag ska sticka mig själv. Vet inte varför för det gör inte ont när jag sticker, men det är som att kroppen säger ifrån. Har fortfarande svårt med tanken på att ha en nål inuti mig, tror att det är det som gör mig mest nervös. Men eftersom detta verkar vara enda sättet för oss att bli gravida på så är det bara till att gilla läget. Hoppas bara att det är värt allt detta lidande i slutändan.
 
Förutom att vi just nu går igenom vår första IVF rullar livet på. Har haft några dagars härlig ledighet och det verkar som att våren är på ingång på riktigt nu. Skönt att solen kommer skänker lite ny energi, det behövs verkligen. 
 
Känns som att detta blev ett ganska meningslöst inlägg men vill skriva ned lite för att komma ihåg till framtida försök. Just nu tar vi en dag i taget och nästa "stopp" i behandlingen blir på torsdag då jag ska lämna blodprov för att se om menopuren har någon effekt eller inte. Har en ganska låg stardos (112.5) så jag hoppas att den gör någon nytta. Hitills har jag inte känt av någonting men det kanske man inte gör efter bara två dagar?
 
RSS 2.0