Snart dags för FET

Har bestämt mig för att vi kör igång inför FET i slutet av februarii. Det innebär att insättning blir någon gång i mars. Har läst att det är ganska ovanligt att ett ägg/embryo inte klarar av upptining. Men ändå har jag läst flera gånger i bloggar att det hänt. Är det någon som har en siffra på hur stor procents risk det är att ägget inte klarar upptining?
 
Som vanligt när jag inte är inne i en behandling "stänger jag av" känslor och tankar som har med barnlösheten att göra. Det går riktigt bra vissa dagar, lever i stort sett ett normalt liv de dagarna. Men det är klart att tankarna ligger där bakom och gror. Ibland dyker de upp. Ibland vid självklarar situationer som häromdagen när en kompis till min sambo oväntat  dök upp med sin tjej och deras tvåmånaders bebis. Då blev jag ledsen (visade inte det utåt) och drog mig undan. Men ibland dyker känslorna upp utan att något egentligen har satt igång dem. Det är tufft att ena stunden gå från glad till att känna att livet saknar mening just nu. Samtidigt försöker jag inse att det kan vara så här resten av mitt liv kommer att vara. Jag har hunnit fylla 31 och hur ung folk än säger att jag är och hur många gånger folk än säger saker som att "det ordnar sig" "du har lång tid på dig" "jag känner på mig att det är er tur" och så vidare så är fakta det att ingen vet om jag kommer att bli mamma. Det jag med säkerhet vet är att att dagarna går och för varje dag som går kommer den permanenta barnlösheten närmare.
 
Ber om ursäkt för att jag inte svarat på och publicerat era kommentarer på ett bra tag. Har läst dem och de värmer verkligen <3 Kommer att ta en dag snart att svara era kommentarer. Är igång och jobbar igen så finns inte mycket ork kvar efter att jag jobbat.
RSS 2.0