Ruvardag 4

Känner fortfarande ingenting speciellt och just nu tror jag inte att det tagit sig. Känner mig "som vanligt" så att säga. Igår hade jag lite huvudvärk när jag vaknade och idag hade jag också huvudvärk, lite mer än igår. Det har även "dragit" lite i sidan av magen, speciellt höger sida. Men det betyder ingenting, har ju som jag redan skrivit haft förstorade äggstockar och haft ont i magen de senaste dygnen.
 
Jag glömde skriva igår att jag även får finnar av Pravidelen jag äter. Kommer inte ihåg om jag skrev det igår. Men är även lite "tungandad" när jag gör något fysiskt, även om det är en lätt aktivitet som en kort promenad. Vet att det var så här vid vårt förra ET också men då kom det någon dag senare. Och det var antagligen att överstimuleringen blev värre. Denna gångern verkar det vara tvärtom. Överstimuleringen var ganska illa från början men blir snabbt bättre. Är som jag redan skrivit lite orolig att det innebär att embryot inte fäst.
 
Vill även skriva ned en sak som jag tyckte var lite konstig vid vår insättning. Det brukar ju bli en liten "vit prick" som visar embryot när det är insatt. Men vid vår insättning blev det som tre vita prickar, läkaren menade på att det var luftbubblor som kom ut. Någon som varit med om något liknande?
RSS 2.0