Ruvardag 9 och test

Imorse tog jag ett graviditetstest som visade positivt. Var ett ganska tydligt plus men dock gick inte strecket hela vägen (var typ halvt). Någon annan som har erfarenhet av detta? Vet ju att ett plus är ett plus men nyfiken på vad det beror på att strecket inte går igenom hela.
 
Vi är väldigt glada då jag aldrig någonsin fått ett plus innan. Men samtidgt är jag orolig. Har blödit i stort sett hela dagen idag. Inga jättemängder men lite mer än igår och det syns i trosskydd samt när jag torkar mig.  Nu ikväll verkar det ha avtagit lite. Kommer inget rött på pappret, skymtar endast något svagt ljusbrunt (ber om ursäkt för informationen). Jag vet att man kan blöda och vara gravid ändå men känns ändå jobbigt. Men kan antagligen bara avvakta och se (lättare sagt än gjort). Tänkte att jag ska testa på söndag igen, tror inte att det är lönt att testa redan imorgon men på söndag borde jag kunna se om det blir svagare eller starkare.
 
I övrigt har jag mått lite illa en stund idag. Först på morgonen (kan dock ha berott på testet). Sen på förmiddagen, kändes inte så mycket men ungefär som en klump i halsen. Har fortfarande ont och är spänd i magen. Idag har jag haft extra ont i sidorna så antar att det är en lätt överstimulering. Går bra när jag ligger still på rygg, men när vänder mig om eller är uppe och går så gör det ont.
 
 Vad tror ni? Varför syns inte strecket lika tydligt genom hela?
 
RSS 2.0