Ruvardag 4

Känner fortfarande ingenting speciellt och just nu tror jag inte att det tagit sig. Känner mig "som vanligt" så att säga. Igår hade jag lite huvudvärk när jag vaknade och idag hade jag också huvudvärk, lite mer än igår. Det har även "dragit" lite i sidan av magen, speciellt höger sida. Men det betyder ingenting, har ju som jag redan skrivit haft förstorade äggstockar och haft ont i magen de senaste dygnen.
 
Jag glömde skriva igår att jag även får finnar av Pravidelen jag äter. Kommer inte ihåg om jag skrev det igår. Men är även lite "tungandad" när jag gör något fysiskt, även om det är en lätt aktivitet som en kort promenad. Vet att det var så här vid vårt förra ET också men då kom det någon dag senare. Och det var antagligen att överstimuleringen blev värre. Denna gångern verkar det vara tvärtom. Överstimuleringen var ganska illa från början men blir snabbt bättre. Är som jag redan skrivit lite orolig att det innebär att embryot inte fäst.
 
Vill även skriva ned en sak som jag tyckte var lite konstig vid vår insättning. Det brukar ju bli en liten "vit prick" som visar embryot när det är insatt. Men vid vår insättning blev det som tre vita prickar, läkaren menade på att det var luftbubblor som kom ut. Någon som varit med om något liknande?
Anonym
2017-11-01 @ 22:23:07

Min läkare säger varje gång att embryot är så litet att man inte kan se det på ultraljudet. Vad man kan se är en eller flera luftbubblor som syns som ljusa punkter då de sprutar in vätskan med embryot. De måste ju kolla katetern under förstoringsglas för att se att det är tomt,så att kunna se embryot med blotta ögat på en tv-skräm är nog omöjligt. Det låter som din läkare är av samma åsikt :)

Svar: Jag vet att de dubbelkollar sen så att katedern verkligen är tom. Men vet att de också har visat en liten prick på skärmen och sagt att det är embryot. Har tyckt att de har låtit lite konstigt så de sagt emot sig själva 🙈 Tack för ditt svar 😊
Längtan efter att bli en familj

Anonym
2017-11-02 @ 06:58:26

Ja. Det sa dom till mig mig. Dom visade mig embryot vid varje insättning, en liten vit prick. När har du testdag?

Svar: Aha okej, jag har liksom fattat det som att den vita pricken är själva embryot. Men denna gång var det tre prickar och han sa att det var luftbubblor. Men då kanske det är så att i den stora vita pricken finns embryot, fast man inte kan se själva embryot (precis som du skrivit innan måste de ju dubbelkolla så att embryot verkligen kommit ut från "röret"). Jag har testdag på fredag den 10:e men som jag skrivit i flera inlägg tror jag inte att det tagit sig.
Längtan efter att bli en familj
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0