Snabb uppdatering

Var ett bra tag sedan jag skrev. Skriver ett kort inlägg för att visa att jag finns kvar här.
Vi har varit på besök på kliniken utomlands två gånger. Tyvärr har vi blivit besvikna ett par gånger redan på kliniken. Uppdaterar mer om det till helgen.
 
Om lite mer än en månad kör vi igång med ett försök. Vi hade kunnat köra igång nu typ, men då hade äggplock krockat med lite andra aktiviteter vi redan har inplanerade. Jag vet faktiskt inte vad jag känner. Vi har lagt ut väldigt mycket pengar redan (bra mycket mer än vad vi hade räknat med) och jag hoppas verkligen inte att det kommer vara bortkastade pengar.
 
Ska försöka uppdatera liter mer till helgen. Men läget känns tyvärr ganska hopplöst. Tror mycket att det beror på osäkerheten kring om vi ens kommer att få något embryo att sätta in. De kommer ju att kolla efter min sjukdom. I våra försök i Sverige försvann ca 75% av embryona p.g.a. att de hade min sjukdom (detta trots att risken att ärva sjukdomen bara ligger på 50%). På kliniken vi är nu betalade vi dessutom för att de ska kolla efter de vanligaste kromosomavvikelserna. Om resultatet på min sjukdom blir samma som i Sverige, 75% och de dessutom hittar andra kromosomavvikelser (vilket tydligen verkar ganska vanligt) så är det tveksamt om det blir några friska embryo att sätta in.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0