Inget nytt

Hej
 
Loggar in och skriver ett kort inlägg då jag fått lite kommentarer från människor som undrar hur det är.
Har inte skrivit på hur länge som helst. Vet inte vad jag ska skriva. Har inga positiva nyheter överhuvudtaget. Snarare tvärtom. Vi gjorde ett försök utomlands där vi betalade hur mycket som helst, vi fick inte ens ett ägg att sätta tillbaka. Vet inte vad vi ska göra. Lutar åt att ge upp det här nu. Eventuellt betala för vanlig ivf eller äggdonation. Men ingen av oss är direkt sugen. Ger bara massa falska förhoppningar. Folk säger att det bara behövs ett ägg men så är det uppenbarligen inte i vårat fall. Har inte varit inne på bloggen på väldigt länge. Men tror att det är så att alla de bloggare jag följt från starten har fått barn eller är gravida. Och hur glad jag än blir för deras skull så gör det också att jag känner mig ännu mer värdelös. Men det är klart, några få ska ju vara bland alla de som vill men aldrig får bli mamma.
 
Förutom all ångest med att aldrig få bli mamma måste jag dessutom hantera en annan ångest. Har skrivit här om att min mamma är svårt sjuk, har problem med hjärtat o.s.v. För några månader sen upptäcktes även att hon har cancer. Den senaste tiden har hennes cancer vuxit väldigt mycket. P.g.a. mammas dåliga hjärta vågar läkarna inte operera. Och vi har nyligen fått reda på att hon inte har så länge kvar att leva. 
 
Har varit med om så mycket skit de senaste 10 åren i litt liv att jag inte förstår inte hur jag någonsin ska kunna ha något hopp om livet igen. Den som säger att det finns någon Gud eller att allt händer av en orsak får gärna byta liv med mig. Eller ännu hellre - förklara vad jag gjort för att behöva gå igenom allt det jag gör och gjort.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0