Inte något gott överhuvudtaget.

Aldrig förr har jag träffat en mäniska som "består" av så mycket ondska. Helt seriöst finns det inte minsta spår av godhet i den människa. Och jag fattar inte hur jag någonsin kunde vara så dum att jag trodde det... Aldrig någonsin har han gjort något förr att jag ska må bra, snarare tvärtom. Aldrig någonsin har han gjort minsta fina sak för mig. Istället har han ständgt sårat och krossat mig. Och aldrig någonsin har han brytt sig om jag har blivit ledsen, istället har han hånat mig.... har jag gråtit har han stått och gjort narr av mig. HAr jag varit arg har han ringt upp någon släkting eller sitt ex. Aldrig någonsin har han brytt sig om hur jag har mått. Men det är klart, varför skulle han? Det är ju han som har fått mig att må skit under de sensate tre åren. Men man kunde väll tro att han hade lite medkänsla i kroppen. Men det är klart, kan man stå och svära på människors liv och ändå ljuga måste det vara något fel i huvudet på människan.

Just som man trodde...

Just som man trodde att det värsta redan hade skett och att man inte kunde sjunka djupare så visar det sig att en personen kan vara bra mycket svinigare. Fy fan alltså, hur kunde jag vara så enormt korkad? Vilket j*vla äckel säger jag bara. Här ställer ma upp trots att man har blivit behandalt som skit så gör han detta? Skaffar en annan innan han ens har hunnit ut härifrån. Kryper ner i sängen och ska hålla om en o.s.v. sen sitter han och har en annan på gång. Och det visar sig dessutom att det hade börjat innan det ens tagit slut mellan oss. Fy f*n vilken sjuk människa alltså. Men det som gör allra mest ont är att han verkligen inte har några känslor, något samvete eller liknande överhuvudtaget. Och det gör så jävla ont när han står och hånar en, skrattar åt en när man gråter. Eller ignorerar en totalt...har aldrig någonsin blicit så illa behandlad. Sen kan han med och säga att jag har psykat honom eller behandlat honom illa. Jag orkar inte, jag gör verkligen inte det. Han har psykat sönder mig totalt. Det värsta är att trots allt han har gjort, trots hur han har behandlat mig så vet jag inte hur jag ska klara mig utan honom, sjukt va?

Hatar så det gör ont

Jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig!!! Vill bara skrika det rakt ut. Det värker i bröstet på mig, hjärtat svider. Jag orkar inte, jag behöver få hjälp och jag hatar dig. Jag hatar dig för allt du har gjort och gör mot mig. Jag hatar dig för hur du får mig att må, att känna, jag hatar dig för att du får mig att vara. För den person jag är idag är inte den jag än gång var.

"Jag lever med mina minnen och sår som ingen kan se. Jag lever med mina minnen, försöka glömma är ingen idé......Du skadade hela mitt väsen, du sa att jag alltid gjorde fel. Du klagade på hela mitt väsen tills jag inte var hel. Man skadar inte om man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör..."

Jag vet inte vad jag ska göra, varför ska jag vara snäll när jag ändå bara får lögner tillbaks? Varför ska jag ställa upp och fortsätta bli behandlad så här? Hur får man bort den bultande värkande känslan i magen och bröstet som bara växer sig allt starkare? Jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig.
RSS 2.0