Resa och Provera

Nu är det inte länge kvar innan jag och sambon åker iväg på långresa. Därför tänkte jag skriva ett kort inlägg här.
Under andra delen av resan ska jag börja med Provera, förhoppningsvis får jag då en blödning lagom tills vi kommer hem. Så om allt går vägen kommer vi göra FET i början av juni. Men med tanke på allt som händer hela tiden så räknar jag nästan med att det inte blir av. Min kropp vill helt enketl inte samarbeta, det är bara att inse det. Jag känner mig också mer och mer uppgiven kring allt det här. Känns som att vi borde ställa in oss på att vi inte kommer att lyckas och gör vi det kommer jag att vara så otroligt glad och tacksam.
 
Önskar att alla ni andra kämpar därute kommer att lyckas och få bli föräldrar <3
Ta hand om varandra därute.
 

Inget FET

Som rubriken lyder, det blir inget FET för oss. Åtminstone inte denna månaden. Som vanligt krånglar min kropp. I söndags kväll, på dag 10 med Progynong, började jag att blöda. Igår på VUL kunde läkaren se att min slemhinna håller på att blöda ut. Jag som gått och oroat mig för att ägget inte ska klara upptining. Självklart ska min kropp gå in och förstöra allting, igen. Jag borde inte vara förvånad. Är tydligen väldigt ovanligt att det blir så med Progynon men självklart ska jag vara en av dem som drabbas. Läkaren trodde att det beror på min pco/pcos. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känns som att jag är på väg att ge upp. När vi börjar med en IVF krånglar min kropp (blir inte nedreglerad som jag ska av nässprayen), får dessutom cystor i början eller innan behandling, får massor av äggblåsor men inte så många ägg i relation till det. Dessutom har största delen av alla ägg hitills haft min sjukdom (trots att procenten ska vara ca 50%). Har fått tillbaka embryo en gång och då blev det missfall (vet att jag ska vara glad att det tog sig men svårt med tanke på hur det slutade). Och nu när vi ska köra FET går det tydligen inte att få min kropp att anpassa sig efter det.
 
Nu siktar vi in oss på vår resa om några veckor. Som så många gånger förr blev det inte som vi hade tänkt oss. Ska försöka njuta av resan och koppla bort alla andra tankar (men med vår vanliga tur kommer säkert flera i resesällskapet att vara gravida -vi ska åka med ett svenskt bussbolag). Runtomkring verkligen kryllar det av gravida. Kan inte heller låta bli att tänka på att om allt gått vägen för vår del så skulle det bara ha varit två månader kvar innan vi skulle få blir föräldrar.
RSS 2.0