Ruvardag 9 och test

Imorse tog jag ett graviditetstest som visade positivt. Var ett ganska tydligt plus men dock gick inte strecket hela vägen (var typ halvt). Någon annan som har erfarenhet av detta? Vet ju att ett plus är ett plus men nyfiken på vad det beror på att strecket inte går igenom hela.
 
Vi är väldigt glada då jag aldrig någonsin fått ett plus innan. Men samtidgt är jag orolig. Har blödit i stort sett hela dagen idag. Inga jättemängder men lite mer än igår och det syns i trosskydd samt när jag torkar mig.  Nu ikväll verkar det ha avtagit lite. Kommer inget rött på pappret, skymtar endast något svagt ljusbrunt (ber om ursäkt för informationen). Jag vet att man kan blöda och vara gravid ändå men känns ändå jobbigt. Men kan antagligen bara avvakta och se (lättare sagt än gjort). Tänkte att jag ska testa på söndag igen, tror inte att det är lönt att testa redan imorgon men på söndag borde jag kunna se om det blir svagare eller starkare.
 
I övrigt har jag mått lite illa en stund idag. Först på morgonen (kan dock ha berott på testet). Sen på förmiddagen, kändes inte så mycket men ungefär som en klump i halsen. Har fortfarande ont och är spänd i magen. Idag har jag haft extra ont i sidorna så antar att det är en lätt överstimulering. Går bra när jag ligger still på rygg, men när vänder mig om eller är uppe och går så gör det ont.
 
 Vad tror ni? Varför syns inte strecket lika tydligt genom hela?
 

Ruvardag 8 och blod

Idag har jag haft ont och varit spänd i magen igen. Hade lite feber idag med, 37.7 (brukar ligga på runt 36.6 så lite skillnad mot den temp. jag brukar ha). Mådde även lite illa imorse och även på eftermiddagen. Började fundera på om jag kanske blivit överstimulerad. Fick höra i en grupp jag är med i på Facebook att om man blir överstimulerad efter ET kan det vara tecken på att ägget/embryot fäst. Efter att ha läst det skulle jag på toaletten och sätta in Lutinis. Såg då att jag hade fått blod i trosskyddet, fick även på applikatorn till Lutinuset. Kommer färskt blod när jag torkar mig. Så nu känns det kört istället. Vet att man kan få blödningar och ändå vara gravid men tror att jag borde få en blödning nu i dagarna om det inte tagit sig (har dålig koll eftersom jag har oregelbunden mens). Nu väntar jag bara på att det ska böjra blöda ordentligt.
 
Imorgon på morgonen ska vi ta ett test bara för att få ett definitivt besked. Är det negativt så lär det inte ändra sig, är ju ändå ett femdagars embryo jag ruvar på. Klamrar fast vid det sista lilla hoppet och hoppas på ett plus imorgon.

Ruvardag 7

Har inte skrivit de senaste två dagarna då jag inte känt någonting. Andfåddheten jag kände för några dagar sedan har försvunnit.
 
Har däremot träffat kuratorn igen. Kändes inte alls bra denna gången. Jag gick faktiskt därifrån efter en halvtimme. Vet inte om det beror på att jag hade träffat en läkare på vårdcentralen precis innan eller om vi kanske helt enkelt inte klickar så bra. Förstår att tanke är att jag ska få prata av mig. Men trodde att hon skulle komma med en del råd och strategier men så var det inte. Kändes som en upprepning av samtalet sist, både från hennes och min sida. Jag fick upprepa en hel del av det jag berättade förra gången, saker hon hade glömt. Sen kändes det som att jag fick föra samtalet själv. Är inte meningen att hon ska kunna ställa en del frågor för att hålla igång samtalet. Eller iallafall kanske säga att såinte är falllet när jag säger att jag känner mig värdelös? Menmen, efter en halvtimme bad jag iallafall så mycket om ursäkt och sa att jag kände mig ganska tom i huvudet och sen gick jag kort därefter.
 
Igår hade jag ont i magen från eftermiddagen och fram till kvällen. Hade även lite ont i nederdeln av ryggen, vilket kan ha berott på att jag sovit konstigt. Natten till idag kunde jag inte somna, hade jätteont i magen. Magen var helt spänd och det kändes nästan som kramp i den. När klockan var tjugo i tre hade jag fortfarande inte somnat och var tvungen att gå upp en stund. Tror att jag kan ha blivit förstoppad (ber om ursäkt för informationen), har varit spänt i magen hela dagen idag också. Har haft ont i magen idag men inte alls som inatt, har även haft lite ont i ryggen. Jag önskar att ´det jag skriver om är graviditetssymptom men jag vågar inte hoppas på det och jag tror mer på att det är alla hormoner i kroppen.
 
Min testdag är på tisdag, då är jag på ruvardag 13 med ett femdagars ägg/embryo. Jag hade nästan bestämt att jag ska testa på fredag, då är jag på ruvardag 9. Min kurator tyckte absolut inte att jag skulle tjuvtesta. Vad tycker ni? Och om jag testar på fredag, kan jag testa på kvällen då? Jag menar om jag skulle vara gravid, syns det då på kvällens urin? Vi har en kompis över mitt på dagen så då vill jag inte testa innan han kommer.
 
LIlla Pyret, är du kvar hos oss? Vem är du eller vem skulle du ha blivit?
 
 
 
 
RSS 2.0