Ruvardag 4

Känner fortfarande ingenting speciellt och just nu tror jag inte att det tagit sig. Känner mig "som vanligt" så att säga. Igår hade jag lite huvudvärk när jag vaknade och idag hade jag också huvudvärk, lite mer än igår. Det har även "dragit" lite i sidan av magen, speciellt höger sida. Men det betyder ingenting, har ju som jag redan skrivit haft förstorade äggstockar och haft ont i magen de senaste dygnen.
 
Jag glömde skriva igår att jag även får finnar av Pravidelen jag äter. Kommer inte ihåg om jag skrev det igår. Men är även lite "tungandad" när jag gör något fysiskt, även om det är en lätt aktivitet som en kort promenad. Vet att det var så här vid vårt förra ET också men då kom det någon dag senare. Och det var antagligen att överstimuleringen blev värre. Denna gångern verkar det vara tvärtom. Överstimuleringen var ganska illa från början men blir snabbt bättre. Är som jag redan skrivit lite orolig att det innebär att embryot inte fäst.
 
Vill även skriva ned en sak som jag tyckte var lite konstig vid vår insättning. Det brukar ju bli en liten "vit prick" som visar embryot när det är insatt. Men vid vår insättning blev det som tre vita prickar, läkaren menade på att det var luftbubblor som kom ut. Någon som varit med om något liknande?

Ivf 3: Ruvardag 3

Försöker skriva från mobilen, får se hur många stavfel det blir..
 
Hade tänkt skriva i förrgår om och igår också men har inte kunnat. I fredgas och lördags hade jag så fruktansvärt ont i magen så fort jag rörde mig så försökte göra så lite som möjligt. Läkaren sa som sagt att mina äggstockar var väldigt stora och att jag ska ta det lugnt den närmaste tiden. Alltså blir det att vara hemma från jobb denna vecka. Och mitt dåliga samvete gör sig påmint då det är höstlovsvecka och flera personer är lediga och vi alltså kommer sakna personal i slutet av veckan. Menmen, måste tänka att jag är viktigast just nu.
 
Igår kändes det bättre i magen och jag kunde röra mig hyfsat. Däremot mådde jag väldigt illa hela dagen. Men det beror på att jag tar Pravidel mot överstimulering. Skulle åka tåg till Göteborg igår och det blev så illa att jag var tvungen att gå in och spy på toaletten. Så pinsamt  :( 
 
Idag känns det ännu bättre i magen. Men känner fortfarande av äggstockarna, speciellt vid vissa rörelser. T.ex. Om jag ligger på sidan. Har de senaste dagarna varit tvungen att sova på rygg eftersom jag haft så ont (brukar sova på sidan) vilket gjort att jag fått ont i ryggen. Känner mig även andfådd av minsta ansträngning (Gå en liten bit). Och blir helt skakig i kroppen emellanåt  (det tror jag också är p.g.a Pravidelen)
 
Skulle inte vilja påstå att jag har några som helst graviditetssymtom. Allt det jag skrivit ovan är sådant jag hade innan. Har haft lite stickningar i bröstet men det hade jag också innan. I lördags drog det till ett par gånger i höger sida av magen, inte riktigt så långt ut som äggstocken sitter utan mer i mitten. Sen när jag vaknade i söndags var Lutinusen som kommit ut rosa. Då var jag bara på ruvardag 2 så tror på sköra slemhinnor  (tar på eget bevåg två Lutinus istället för en på kvällen). Men tänk om det var en nidblödning?! 
 
Det som känns lite jobbigt är att förra gången jag gjorde Et blev jag gravid (slutade med missfall) och då blev slla mina symptom vid överstimulering värre. Nu går det åt andra hållet, det blir bättre. Tänk om det betyder att det aldrig fäste? Känns som man blir mer galen än man redan är av att analysera allt fram och tillbaka. Fast ska jag vara helt ärlig så även om jag analyserar hit och dit så går jag inte konstant omkring och tänker på att jag ruvar. Vet inte om jag ska tjuvtesta denna gång. Största tecknet på att jag var gravid förra gången var att jag kände mig annorlunda  (kan inte förklara hur) och en dag kände jag mig som vanligt igen  (sen några dagar senare fanns inget hjärta som slog). Hitills känns allt som vanligt i mig så just nu säger känslan att jag inte är gravid...
 
Vet att det är några fler bloggare jag följer som ruvar, all lycka till åt er. Jag hoppas så att vi ska kunna följas åt i en graviditet. Det är vår tur nu ❤

Fy för det här

Av våra 12 ägg var 11 mogna, 8 befruktades  och 6 gick till analys. Ett enda!!! Av dem var frisk. Känner mig så jävla uppgiven. Vi fick iallafall tillbaka det friska (som dessutom inte var säkert att det var 100 % friskt). 
 
Jag är dessutom jävligt spänd i magen och det gör ont så fort jag rör mig. MinA äggstockar var väldigt svullna men hade dock nästan ingen vätska. Blir det värre ska jag åka till akuten. 
 
Idag känns allting bara skit. Och orkar inte höra att det behövs bara en. Uppenbarligen gör det inte det för oss. Och att vi haft bara 4 friska av 18 analyserade ägg (med risk på 50%) talar även det sitt tydliga språk tycker jag :( 
RSS 2.0