Usch, vilken dag.

Kom hem från Växjö igår. Skulle varit hemma vid 21.00 men tåget var försenat in till Gbg så var inte hemma förrän vid 22.00. Sen kunde jag av lite olika anledningar inte sova så när jag väll somnade var det inte långt kvar innan jag skulle upp igen. Visserligen som jag lite från och till på tåget men det gav inte så mycket i det stora hela. Så idag var det en ganska seg. Sen när jag var på väg hem blev jag illamående och har varit det sen dess plus att jag dessutom fick har haft en väldigt jobbig och tung huvudvärk i flera timmar. Men helgen var dock helt okej, hände lite tråkiga saker som jag inte behöver gå in på och skriva om i bloggen. Men en av sakerna var ganska jobbig faktiskt.

När jag kom hem idag var jag så trött att jag somnade och sov i två timmar ungefär. Jag är fortfarande otroligt trött så jag får väll ta och sova snart, om jag kan. Det är inte alltid så lätt att somna när massa tankar ligger och knager.

Ville bara säga tack till de kommentarer jag fått, det är inte många men ändå =) Lite roligare när man vet att någon läser bloggen, även om jag mest skriver den för min egen skull.

Trevlig men lite stressig dag.

Det har varit en trevlig och rolig dag idag. Gillar verkligen att ha VFU, det är trevligt att träffa både personal och barn. Dock var det lite stressigt idag då nästintill alla barn var där. Men det är så läget ser ut nuförtiden i förskola/skola -stora barngrupper och lite personal.

Nu ska jag packa lite hade jag tänkt, ska nämligen till Växjö imorgon.

Ständigt massor av suckar över folks beteende

Jag vet att jag klagar mycket i min blogg. Men det är faktiskt så att jag mest skriver när jag har något att klaga över, mest för min egen skull så att jag får skriva av mig. Och jag vet att man inte ska ta åt sig så mycket av vad andra säger eller gör. Jag blir bara så trött på hur folk kan hålla på ibland. Jag har ledsnat rätt mycket på all skit nu men tyvärr kan man inte göra så mycket. Och på tal om skit, tänk att den satmaran (ja, rent ut sagt) som jag skrivit om i början av mitt bloggande fortfarande håller på. Jag menar människan är 27år och håller på som en 14-åring. Ja, ganska många 14-åringar har faktiskt bättre vett än henne. Men man kanske ska försöka se något positivt med det hela? Det är iochförsig svårt att se något positivt med människor som beter sig så men en sak skulle kunna vara att det är positivt för mitt framtida yrke. Där kan man ibland stöta på en och annan knepig människa och då är det väll bra om man har fått stå ut med sådana personer redan innan så att man är lite rustad för det?

Nu till en annan sak, jag läser en del bloggar och jag tycker att de flesta har så himla fin design på sina bloggar men själv fattar jag inte ett dyft om hur man gör för att fixa en bra och snygg design :/ Får väll sätta mig någon dag när jag har tid (när nu det skulle vara^^) och försöka.
RSS 2.0