Sprutstart imorgon

Har nu sprayat med Synarela i över tre veckor. Med tanke på hur länge jag sprayat är jag glad att jag inte haft så mycket biverkningar. Det enda är att jag varit extremt trött (brukar vara trött annars också) och att jag känt mig ganska nedstämd och på dåligt humör flera gånger under de här veckorna. En annan mindre biverkning är att jag blivit ganska torr "där nere". Men det kunde ju har varit värre, har läst om tjejer som mått riktigt dåligt när det sprayat.
 
Imorgon börjar jag iallafall med sprutorna. Precis som de andra två gångerna blir det Menopur och samma startdos 112.5. Preliminärt äggplock är om ca två veckor. Känner fortfarande inte något speciellt stort hopp, känns som att jag blivit lite likgiltig inför själva behandlingen. Har glömt spraya rätt tid vid 3-4 gånger också på kvällen, så har fått göra det när jag kommit på. Självklart önskar jag inget hellre än att få bli mamma men det känns som att min hjärna mer och mer börjar vänja sig vid att det liv jag lever nu är det som jag kommer leva resten av livet, ett liv utan barn.
 
Just nu har vi sjukt stressigt på jobbet. Jobbar med 1-2 åringar och nästan alla barnen i vår grupp (18 stycken) går från tidigt på morgonen till sent på eftermiddagen. Detta gör att dagarna är väldigt intensiva utan en lugn stund, och jag känner att jag inte räcker till. Dessutom är det väldigt mycket ljud (skrik, gråt m.m). Jag vill verkligen jobba med barn men som det ser ut nu på den förskola jag jobbar (och många andra förskolor) samt att jag kanske aldrig får egna barn så känner jag att situationen börjar bli ohållbar. Jag skulle vilja byta jobb men vet inte vad jag vill jobba med, tror något mer administrativt. Jag funderar på att gå ned i tid och börja plugga. Eller att säga upp mig och skriva in mig på vikarielistan och gå som timvikarie. 
 
Hoppas allt är bra med er alla därute <3 Finns det kanske någon annan som också ska börja med sprutor nu i dagarna?
Pånolligen
2017-10-11 @ 06:42:57

Kul att ni är igång igen, även om jag helt är med på det där ned hoppet. Känner likadant och ska själva göra fet nu. Ultraljud på måndag sen får vi se. Ha det fint och lycka till med sprutorna nu. Ser fram emot att fortsätta läsa här 😘

Svar: Jag håller tummarna för oss båda <3 Ser fram emot att läsa hos dig också =) Kram
Längtan efter att bli en familj
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0